Egoria ble etablert i 2002, den gang under navnet BK Media, og har siden første stund levert web- og e-posttjenester til private og bedrifter. I 2017 kunne vi altså feire 15 år i bransjen, noe som nesten må regnes som en evighet på internett.

I løpet av disse årene har vi betjent tusenvis av kunder og enda flere brukere av våre tjenester, noe vi er stolte over, men vi er også ydmyke over å bli betrodd denne tilliten.

Vår filosofi er enkel: Vi skal levere stabile, pålitelige tjenester til en pris alle har råd til å betale. Vi er store nok til å kunne konkurrere med andre seriøse aktører, men likevel små nok til å bry oss om deg som kunde.

Vi holder til i Sandviken, få minutter utenfor Bergen sentrum. Skulle du ønske å komme i kontakt med oss, benytt da gjerne kontaktskjemaet til høyre. Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontaktinformasjon

 • Egoria Online Services AS
  Ellerhusensvei 2
  Postboks 24
  5819 BERGEN
  Telefon: 55 61 15 50
  Foretaksregisteret: NO 988 914 754 MVA

Eksisterende kunder

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Dersom du er eksisterende kunde og har spørsmål til ditt abonnement eller behov for brukerstøtte, vennligst send inn din henvendelse via vår supportportal for raskest mulig hjelp.

Nye kunder og generelle henvendelser

Dersom henvendelsen gjelder salg eller generelle forespørsler, benytt da gjerne skjemaet under. Vi svarer deg i løpet av kort tid!