top

logo

 
Småbedriftsløsninger
   
side image

Egoria Total

- For en bekymringsfri hverdag

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


- Totalløsningen med både webhotell og ferdig designet nettsted
Ønsker du å ta steget ut på internett, men er usikker på hvordan? Egoria Total inkluderer alt du trenger for å gi din bedrift et profesjonelt utseende på nett - uten å måtte betale store summer for webdesign og konsulentbistand. Her får du webhotell med e-post @dittfirmanavn.no, et design tilpasset bedriftens ønsker og ikke minst regelmessige oppdateringer i en og samme pakke!

- Rask levering
Er tid en knapphetsfaktor? Vær sikker på at vi vil gjøre det vi kan for at bedriften skal komme raskt på nett. Innen 24 timeretter at vi mottar ordren vil din personlige kundekontakt følge opp med innhenting av grunnleggende informasjon om bedriften. Deretter er det bare å vente på første utkastet - det kommer i løpet av noen dager!

- Regelmessige oppdateringer
Vi gjør nettstedet verdt å vende tilbake til! Et godt besøkt nettsted er vanligvis oppdatert med jevne mellomrom - det er dette som gir nettstedet nyhetsverdi! Selv den minste oppdatering, det være seg periodiske kunngjøringer eller tilbud vil kunne skape økt trafikk. Etter instruks fra dere holder vi nettstedet ajour med den informasjonen dere til enhver tid ønsker publisert.

- Inkluderer Televakt Mini
Alle våre totalkunder får også tilgang til svarløsningen Televakt Mini. Dette er en eksklusiv svartjeneste kun tilgjengelig for våre Totalkunder! Bedriften velger selv om det er ønskelig å benytte de muligheter som ligger her - den er inkludert uten tillegg i pris!

 

       
>  Etablering 0,- 0,- 0,-
>   Gratis opprettelse av domene * Inkludert Inkludert Inkludert
>  Serverplass 2 000 MB 5 000 MB 10 000 MB
>  Ubegrenset med e-postadresser check check check
>  Støtte for webbasert e-post check check check
>  Televakt mini inkludert i prisen check check check
>  Design inkludert i prisen check check check
>   Inkluderte oppdateringer Årlig Kvartalsvis Månedlig
  bestill nå bestill nå bestill nå
590,- 1090,- 1590,-
   

* Pakken inkluderer gratis opprettelse (registrering) av ett domene av typen .com/.net/.org/.info/.biz. For øvrige domener tilkommer det en registreringavgift.

Fakturagebyr kr. 32,- tilkommer dersom man ikke ønsker å motta e-postfaktura. Priser i kroner eks. mva.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

      Egorias nettsteder  >>

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

© Egoria Online Services AS. Sentralbord: 55 61 15 50, hverdager 0900-1600.